ROELAND DECROO NEEMT AFSCHEID VAN JC KOKSIJDE

Velen zullen ondertussen al vernomen hebben dat Roeland besloten heeft zijn leven in Thailand verder te zetten. Hij blijft wel de judoclub Koksijde een warm hart toedragen en belooft nog mee te werken waar hij kan. Jelle Cambier wordt de nieuwe voorzitter. 

 

Velen zullen ondertussen al vernomen hebben dat Roeland een andere wending aan zijn leven gegeven heeft. Hijheeft besloten om zich in Thailand te vestigen en daar zijn energie te steken in vrijwilligerswerk waarbij hij zijn vroegere job als ‘politieagent’ kan combineren met zijn ‘groot hart voor de minderbedeelde’. 

Dit betekent voor onze judoclub dat Roeland vanaf nu minder actief betrokken is. Hij blijft echter de club een warm hart toedragen en blijft ons ondersteunen waar hij kan, weliswaar vanop afstand.

Wij zouden Roeland onrecht aandoen mochten we niet vermelden dat zijn afwezigheid een serieus gemis zal zijn voor de club. Zijn dagelijkse inzet, zijn enthousiasme, zijn judo-netwerk, zijn prestatiedrang … we zullen hem missen!  We willen langs deze weg dan ook Roeland van harte bedanken voor zijn onnoemelijke grote bijdrage aan het succesvol maken van JC Koksijde. Hij was het gezicht van de club, het boegbeeld, de bezieler! Hij blijft welkom in onze Club: als ‘verre medewerker’, als ‘enthousiaste bezoeker’, ….

Wij willen jullie hierbij ook informeren dat de club blijft verder werken en het bestuur met enthousiasme de draad oppikt. Jelle Cambier wordt voorzitter van de Club, de overige functies blijven ongewijzigd. Uiteraard kunnen wij niet hetzelfde doen met 1 sterke kracht minder in het bestuur. Vandaar dus een warme oproep om een aantal mensen van dichtbij bij onze werking te betrekken. Wie voelt zich geroepen om mee in het bestuur te komen? En welke taken kan je hierbij opnemen? Of wil je liever als losse medewerker een project voor jouw rekening nemen, zonder in het bestuur te komen? Alle suggesties zijn welkom. En hierbij is er één zekerheid: we gaan Roeland niet kunnen vervangen door 1 persoon, we gaan er minstens 3 nodig hebben!

We houden jullie, Clubleden, regelmatig op de hoogte en zullen hiervoor een nieuwsbrief rondmailen.

Jelle, Veerle, Ilse, Nele, Paulina.